Lipunlasku

Lipunlasku

2017-10-14 18:00 - 23:00

LIPUNLASKU 2017

Lauantaina 14.10.2017 seuramajalla, tasan klo 18.00 alkaen. Lipunlaskujuhlassa palkitaan tavan mukaan päättyvän kauden menestyneet kilpapurjehtijat. Sen lisäksi muistetaan seuran toimintaan erityisesti panostaneita henkilöitä erilaisilla kunnianosoituksilla. Luonnollisesti tilaisuudessa myös aterioidaan ja pannaan jalalla koreasti.

Lipunnoston teema on juhlallisesti – kuinkas ollakaan – Suomi 100! Tarjolla supisuomalaista, perinteistä ruokaa kuten karjalanpaistia, perunaa, ruisleipää (kansallisruokaamme), sieni- ja vihersalaattia, kalaa jossain muodossa, mustikkakukkoa ja ynnämuita lisukkeita.

Pukukoodina toivotaan, että kunnioitetaan sinivalkoista teemaa. Tanssiorkesteri tahdittaa iltaa ja muutakin ohjelmaa on kuten mm. Suomi-tietovisa.

Illalliskortteja myydään pukkitalkoissa 4.9., veneennostossa 7.9. ja mahdollisesti myös toimistolla 9.10. Iltapalakortin hinta on 20 e/kpl. Maksu käteisenä tai kortilla.

Mikäli illalliskortteja on jäljellä vielä em.päivien jälkeen, on niitä saatavana vielämuutamana lisäpäivänä, joista ilmoitetaan ilmoitustaululla, nettisivuilla ja Facebookissa.

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?