Nimenhuuto

Käytämme viikkoharjoituksiemme ja maksuttomien tapahtumien ilmoittautumisten vastaanottamiseen Nimenhuuto-palvelua. Sieltä löytyy myös lisätietoa kyseisistä tapahtumista. Osoitteessa www.tapsinjunnut.nimenhuuto.com voit luoda itsellesi tilin ilmoittautumisiin käytettäväksi. Tiliä ei tarvitse luoda ennen, kun olet osallistumassa Temppuryhmään tai muihin tapahtumiin kuten pikkujouluihin ja lipunlaskuun. Yksittäisiin tapahtumiin voit ilmoittautua myös tapahtumasivun alalaidasta löytyvästä ”Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja” -kentästä.

Liitättehän Nimenhuuto-tiliinne käyttämänne sähköpostin, jotta tarvittaessa kiireelliset viestit esimerkiksi aikataulumuutoksista saavuttavat kaikki osallistujat. Palvelusta löytyvillä asetuksilla saa helposti säädettyä sitä kautta tulevia viestejä.


Sähköposti

Pääasiallisena tiedotuskanavana käytämme sähköpostia. Lisäämme automaattisesti ilmoittautumislomakkeeseen syötetyt sähköpostit sähköpostilistalle. Aktiivisimman kauden aikana viestejä tulee enintään noin kahdesti viikossa ja muuna aikana huomattavasti vähemmän. Voit lisätä sähköpostiosoitteesi listalle myös alla olevan lomakkeen kautta. Listalta poistuminen ja tietojen muokkaaminen tapahtuu tiedotusviestien lopussa löytyvien linkkien kautta.

Tilaa junnujen tiedotteet sähköpostiisi

* pakollinen kenttä

Katso, millaisia tiedotteet ovat olleet.

Tilaa uutiskirhe -painiketta painamalla annan suostumuksen tietojeni käsittelyyn ja luovuttamiseen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yhteystiedot

Junioripäällikkö
Pekka Ronkanen
050 340 6242
junioripaallikko(ät)taps.fi