Nimenhuuto

Käytämme viikkoharjoituksiemme ja maksuttomien tapahtumien ilmoittautumisten vastaanottamiseen Nimenhuuto-palvelua. Sieltä löytyy myös lisätietoa kyseisistä tapahtumista. Osoitteessa www.tapsinjunnut.nimenhuuto.com voit luoda itsellesi tilin ilmoittautumisiin käytettäväksi. Tiliä ei tarvitse luoda ennen, kun olet osallistumassa Temppuryhmään tai muihin tapahtumiin kuten pikkujouluihin ja lipunlaskuun. Yksittäisiin tapahtumiin voit ilmoittautua myös tapahtumasivun alalaidasta löytyvästä ”Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja” -kentästä.

Liitättehän Nimenhuuto-tiliinne käyttämänne sähköpostin, jotta tarvittaessa kiireelliset viestit esimerkiksi aikataulumuutoksista saavuttavat kaikki osallistujat. Palvelusta löytyvillä asetuksilla saa helposti säädettyä sitä kautta tulevia viestejä.


Sähköposti

Pääasiallisena tiedotuskanavana käytämme sähköpostia. Lisäämme automaattisesti ilmoittautumislomakkeeseen syötetyt sähköpostit sähköpostilistalle. Aktiivisimman kauden aikana viestejä tulee enintään noin kahdesti viikossa ja muuna aikana huomattavasti vähemmän. Voit lisätä lisätä sähköpostiosoitteesi listalle tai muuttaa sen ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen junioripaallikko(ät)taps.fi.


Yhteystiedot

Junioripäällikkö
Pekka Ronkanen
050 340 6242
junioripaallikko(ät)taps.fi