Juniorikurssit ja treenit

Juniorikurssit ja treenit 2018-07-03T18:24:39+02:00

Ilmoittautumislomake | Ilmoittautuminen juniorileirille

Palautetta toiminnasta voit antaa täällä!

Purjehdusharrastuksen alkuun pääsee loistavasti alkeiskurssillamme, minkä jälkeen seilausta voi jatkaa niin jatkokurssilla, Temppuryhmän viikoittaisissa harjoituksissa kuin kesäleirillä. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki kuudesta kuuteentoista ikäiset 50 metrin uimataidon omaavat lapset ja nuoret. Seura tarjoaa kurssien ja harjoitusten ajaksi käyttöön jollan ja pelastusliivit. Mukaasi tarvitset vain vaihtovaatteet sekä halutessasi eväitä. Kaikki kurssilaiset liitetään seuran jäseniksi ja kuuluvat täten myös seuran ryhmävakuutuksen piiriin.

Vuosille 2018 ja 2019 junioritoimintaamme on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea.


 

Alkeiskurssi

Tampereen pursiseuran alkeiskurssi on paras mahdollinen tapa aloittaa purjehdusharrastus. Viikon mittaisen kurssin aikana opitaan kaikki jollapurjehduksen perusteet mahdollistaen harrastuksen jatkamisen Temppuryhmässä, jatkokurssilla, juniorileirillä – tai parhaassa tapauksessa näillä kaikilla! Oppiminen tapahtuu mukavasti porukalla rauhalliseen tahtiin uusiin kavereihin samalla tutustuen.

Kurssin hinta on 115 € kattaen viikon kurssin lisäksi pääsyn Temppuryhmän harjoituksiin kahdeksi kurssia seuraaviksi viikoiksi. Ilmoittautuminen alkeiskursseille löytyy erilliseltä lomakkeelta. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kesällä 2018 järjestetään kolme alkeiskurssia. Kurssit ovat kokonaispituudeltaan 20 tuntia ja jakautuvat joko neljälle tai viidelle arkipäivälle. Kurssiajankohdat ovat:

  • 4. – 7.6. klo 9:30 – 14:30
  • 18. – 21.6. klo 9:30 – 14:30
  • 23. – 27.7. klo 10:00 – 14:00

Jatkokurssi

Jatkokurssilla jatketaan osallistujien purjehdustaitojen kehittämistä jo ennestään tuttujen kavereiden kanssa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki alkeiskurssin käyneet.

Jatkokurssin hinta on 105 €, johon kuuluu kurssin lisäksi pääsy Temppuryhmän harjoituksiin viikon ajaksi. Ilmoittautuminen löytyy erilliseltä lomakkeelta. Ilmoittauduthan viimeistään kurssia edeltävän viikon torstaina.

Jatkokursseja järjestetään kaksi kesällä 2018. Kurssit ovat viisipäiväisiä ja kestävät päivittäin klo 10:00 – 14:00. Kurssiviikot ovat:

  • 11. – 15.6.
  • 30.7. – 3.8.


Temppuryhmä

Temppuryhmä tarjoaa mahdollisuuden jatkaa harrastusta alkeiskurssin jälkeen läpi purjehduskauden tarjoten kolme harjoituskertaa viikossa heti toukokuun alusta aivan lokakuun loppuun. Temppuryhmän harjoitusten ohjelma mukautetaan aina osallistujien taitotason mukaiseksi myös toiveet huomioiden. Kurssien tapaisesti oppiminen tapahtuu hauskasti porukalla.

Temppuryhmän harjoitusajankohdat ovat maanantai ja torstai klo 17:00—20:00. Tiistaisin pidämme yhteisharjoitukset Näsijärven Purjehdusseuran kanssa hieman pidemmällä järvellä. Tiistaiharjoitukset alkavat klo 16:30 ja takaisin rannassa ollaan yleensä hieman ennen kahdeksaa. Tämä aika saattaa hiukan elää sääolosuhteista riippuen.

Temppuryhmään ilmoittautuessasi voit valita, osallistutko kauden aikana vain yhteen vai kaikkiin kolmeen viikkoharjoitukseen. Ilmoittautua voit missä kohtaa kautta tahansa. Mikäli haluat vaihtaa viikoittaista harjoitusmäärää, ole yhteydessä juniorivastaavaan junioripaallikko(ät)taps.fi. Jos olet valinnut yhden viikottaisen harjoituskerran, voit kullakin viikolla päättää haluamasi harjoituspäivän. Temppuryhmään osallistujat ilmoittavat harjoituskertakohtainen osallistumisensa Nimenhuuto-palvelussa viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä riittävän ohjaajamäärän varmistamiseksi sekä ohjelman räätälöimiseksi. Lisätietoa Nimenhuudosta täältä! Saman kesän aikana alkeis- tai jatkokurssille osallistuneet saavat alennuksen Temppuryhmän hinnasta.

Temppuryhmän hinnasto
  1 Viikkoharjoituskerta 3 Viikkoharjoituskertaa
Saman kesän kurssilainen 50 € 80 €
Vain temppuryhmäläinen 80 € 130 €

Kesäleiri

Ilmoittaudu
Kesän purjehduskauden kohokohta on 26. – 30.6. Ruovedellä, seuran Kesämäen retkitukikohdassa järjestettävä junioreiden kesäleiri. Vajaan viikon mittaisen leirin aikana muun muassa uidaan, purjehditaan, saunotaan, leikitään, pelataan ja urheillaan. Leirille ovat tervetulleita kaikki 50 m uimataitoiset purjehdustaustasta — tai sen puuttumisesta riippumatta. Leirin hinta on 95 € sisältäen aamu- ja iltapalat sekä kaksi lämmintä ruokaa päivässä sekä kuljetuksen lerille. Retkeilyhengen mukaisesti leirillä yövytään omissa teltoissa. Ilmoittautuminen leirille on auki 15.6. asti täällä. Leirille mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Tarkat lisätiedot ja -ohjeet lähetetään ilmoittautujille sähköpostitse noin viikkoa ennen leiriä.


Yhteystiedot

Juniorivastaava
Veikka Viitala
044 217 5486
junioripaallikko(ät)taps.fi