Juniorit

Juniorit 2018-03-15T14:51:35+01:00

Kurssit ja ilmoittautuminen | Yleistä toiminnasta | Jäsenyys | Tiedotuskanavat | Purjehtijan varustus | Veneluokat

Lapset nuoret juniorit purjehdus jollapurjehdus

Ajankohtaista

Tuulta Purjeisiin -päivä

Juuri ennen kesälomien alkua on hyvä aika käydä kokeilemassa uutta tai osalle jo tuttua harrastusta! Järjestämme lauantaina 26.5. kello 11—17 ilmaisen lajikokeilupäivän Naistenlahden seuramajalla (Kekkosenkatu 10). Tapahtumaan on tervetullut koko perhe. Luvassa on purjehduksen kokeilua monilla eri veneluokilla niin vesillä kuin kuivaharjoittelunakin. Vesille pääsevät kaikki halukkaat eikä aikaisempaa kokemusta vaadita.

Lajiesittelyt kouluilla

Tampereen Pursiseura järjestää yhteistyössä lajiliitto Suomen Purjehdus ja Veneilyn kanssa huhti – toukukuun vaihteessa viisi lajiesittelytapahtumaa Tampereen seudun alakouluilla.  Tapahtumat pidetään koulupäivän aikana, ja ne ovat kouluille ja oppilaille ilmaisia. Päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa lajikokeilua sähköisellä jollasimulaattorilla, roikkumisharjoituksia roikkumakeinuilla ja purjehdusteemainen taitorata. Lisätietoa juniorivastaavalta.

Talviryhmä

Junioreiden Talviryhmä kokoontuu keskiviikkoisin liikunnallisten aktiviteettien pariin yhdessä hauskaa pitäen. Ohjelmassa on ollut muun muassa seinäkiipeilyä, avantouintia ja retkiluistelua. Katso ohjelma ja imoittaudu mukaan Nimenhuudossa!

 


Yhteystiedot

Juniorivastaava
Veikka Viitala
044 217 5486
junioripaallikko(ät)taps.fi