Juniorikurssit ja treenit

Juniorikurssit ja treenit2018-12-18T17:51:50+01:00

Ilmoittautumislomake | Ilmoittautuminen juniorileirille

Palautetta toiminnasta voit antaa täällä!

Purjehdusharrastuksen alkuun pääsee loistavasti alkeis- tai Zoom-kurssilta, minkä jälkeen seilausta voi jatkaa niin jatkokurssilla, Temppuryhmän viikoittaisissa harjoituksissa kuin kesäleirilläkin. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki kuudesta kuuteentoista ikäiset 50 metrin uimataidon omaavat lapset ja nuoret. Seura tarjoaa kurssien ja harjoitusten ajaksi käyttöön jollan ja pelastusliivit. Mukaasi tarvitset vain vaihtovaatteet sekä halutessasi eväitä. Kaikki kurssilaiset liitetään seuran jäseniksi ja kuuluvat täten myös seuran ryhmävakuutuksen piiriin.

Vuosille 2018 ja 2019 junioritoimintaamme on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea.


 

Lisätietoa toiminnasta saat otsikoita klikkaamalla.

Alkeiskurssi

Alkeiskurssi on paras mahdollinen tapa aloittaa purjehdusharrastus! Kurssi on suunnattu pääosin 6 -11-vuotiaille uusille harrastajille. Yli 11-vuotiaille harrastajille suosittelemme Zoom-kurssia, mutta tarvittaessa Zoom-kurssin sijaan alkeiskurssille osallistuminenkin on mahdollista. Viikon mittaisen alkeiskurssin aikana opitaan kaikki jollapurjehduksen perusteet mahdollistaen harrastuksen jatkamisen Temppuryhmässä, jatkokurssilla, kesäleirillä – tai parhaassa tapauksessa näillä kaikilla! Oppiminen tapahtuu mukavasti porukalla rauhalliseen tahtiin uusiin kavereihin samalla tutustuen. Kurssilla on lajiliiton koulutuksen käyneitä ohjaajia aina vähintään yksi viittä harrastajaa kohden.

Kurssin hinta on 105 € kattaen viikon kurssin lisäksi pääsyn Temppuryhmän harjoituksiin kahdeksi kurssia seuraaviksi viikoiksi. Ilmoittautuminen alkeiskursseille löytyy erilliseltä lomakkeelta. Ilmoittauduthan kurssille viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kesällä 2018 järjestetään kaksi alkeiskurssia. Kurssit ovat kokonaispituudeltaan 20 tuntia ja jakautuvat joko neljälle arkipäivälle. Kurssiajankohdat ovat:

  • 3. – 6.6. klo 9:30 – 14:30
  • 17. – 20.6. klo 9:30 – 14:30

Zoom-kurssi

Zoom-kurssi on 12 – 16-vuotiaille suunnattu alkeistason kurssi. Kurssilla käydään läpi samat asiat kuin alkeiskurssillakin, mutta opetusveneinä käytetään pääasiassa Zoom8-jollia purjehtijoiden iän ja fyysisen koon vuoksi. Zoom-kurssin jälkeen harrastus jatkuu alkeiskurssin tapaan Tempuryhmässä, jatkokurssilla ja kesäleirillä.

Kurssin hinta on 105 € kattaen viikon kurssin lisäksi pääsyn Temppuryhmän harjoituksiin kahdeksi kurssia seuraaviksi viikoiksi. Ilmoittautuminen löytyy erilliseltä lomakkeelta.

Kesällä 2019 Zoom-kurssi järjestetään 10. – 14.6. kello 8 – 12.

Jatkokurssi

Jatkokurssilla jatketaan osallistujien purjehdustaitojen kehittämistä jo ennestään tuttujen kavereiden kanssa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki alkeiskurssin käyneet.

Jatkokurssin hinta on 95 €, johon kuuluu kurssin lisäksi pääsy Temppuryhmän harjoituksiin viikon ajaksi. Ilmoittautuminen löytyy erilliseltä lomakkeelta. Ilmoittauduthan viimeistään kurssia edeltävän viikon torstaina.

Jatkokursseja järjestetään kaksi kesällä 2018. Kurssien ajankohdat ovat:

  • 10. – 14.6. Kello 12:30 – 16:30
  • 29.7. – 2.8. Kello 9:30 – 13:30

Temppuryhmä

Temppuryhmä tarjoaa mahdollisuuden jatkaa harrastusta alkeiskurssin jälkeen läpi purjehduskauden tarjoten kaksi harjoituskertaa viikossa heti toukokuun alusta aivan syyskuun loppuun saakka. Temppuryhmän harjoitusten ohjelma mukautetaan aina osallistujien taitotason mukaiseksi myös toiveet huomioiden. Kurssien tapaisesti oppiminen tapahtuu hauskasti porukalla.

Temppuryhmän harjoitusajankohdat ovat maanantai ja torstai. Treenit alkavat kello 17 loppuen kouluaikana kello 19 ja kesäloma-aikana kello 19:30. Torstain harjoitukset ovat Näsijärven Purjehdusseuran kanssa yhteiset kilpailuharjoitukset hieman pidemmällä järvellä. Tämän takia torstaiharjoitukset saattavat tuuliolosuhteista riippuen hieman venyä ilmoitetun loppumisajankohdan yli.

Temppuryhmään ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Temppuryhmän hinta kuluvan kesän aikana jonkin seuran viikkokurssin (Alkeis-, Jatko- tai Zoom-kurssin) tai Kesäleirin käyneille on 75 € ja pelkkään Temppuryhmään osallistuville 120 €.

Temppuryhmään osallistujat ilmoittavat harjoituskertakohtainen osallistumisensa Nimenhuuto-palvelussa viimeistään harjoituksia edeltävänä päivänä riittävän ohjaajamäärän varmistamiseksi sekä ohjelman räätälöimiseksi. Lisätietoa Nimenhuudosta täältä!

Kesäleiri

Ilmoittaudu
Kesän purjehduskauden kohokohta on 25. – 29.6. Ruovedellä, seuran Kesämäen retkitukikohdassa järjestettävä junioreiden kesäleiri. Vajaan viikon mittaisen leirin aikana muun muassa uidaan, purjehditaan, saunotaan, leikitään, pelataan ja urheillaan. Leirille ovat tervetulleita kaikki 50 m uimataitoiset Alkeiskurssin käyneet tai vastaavan taitotason omaavat. Leirin hinta on 120 € sisältäen aamu- ja iltapalat, kaksi lämmintä ruokaa päivässä sekä kuljetuksen lerille. Sisarushinta saman talouden kahdelle lapselle on 95 € leiriläistä kohden. Retkeilyhengen mukaisesti leirillä yövytään omissa teltoissa. Ilmoittautuminen leirille on auki 14.6. asti täällä. Leirille mahtuu ensimmäiset 30 ilmoittautunutta. Tarkat lisätiedot ja -ohjeet lähetetään ilmoittautujille sähköpostitse noin viikkoa ennen leiriä.

Talviryhmä

Talviryhmä tarjoaa purjehduskokemuksesta riippumatta kaikille seuran juniorijäsenille yhteisiä aktivitetteja läpi niin sanotun kovan veden kauden. Talviryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa liikunnallisten ja muiden mukavien yhteisten aktiviteettien muodossa. Ohjelmaan on kuulunut niin retkiluistelua, avantouintia, hohtokeilausta ja elokuvailtoja ja se koostetaan syksyllä purjehduskauden loputtua kaikille seuran juniorijäsenille sekä heidän vanhemmilleen jaettavalla äänestyksellä. Talviryhmään ei ole kiinteää kausimaksua, vaan vain tietyt keilauksen ja laskettelun kaltaiset ulkopuolisten tahojen tarjoamat aktivitettit ovat maksullisia. Suurin osa Talviryhmän kooontumisista pyritään kuitenkin pitämään maksuttomina.

Talvikaudella 2018 – 19 Talviryhmä kokoontuu keskiviikkoisin kello 18:30 – 20:00. Toivomme Talviryhmään osallistuvilta tapahtumakohtaiset ilmoittatumiset Nimenhuutoon, josta löytyy myös lisätietoa tapahtumista sekä mahdolliset aikataulumuutokset.

 

Yhteystiedot

Juniorivastaava
Veikka Viitala
044 217 5486
junioripaallikko(ät)taps.fi