Laser Radialien 2018 SM-kultaa Sari Multala (vas.), hopeaa Joakim Svinhufvud ja pronssia Otto Dahlberg. Oikealla neljänneksi sijoittunut Jakob Eklund.©Ipo Rellman

Espoon Merenkävijät isännöivät 7.–9.9. Espoossa purjehdittua Bilia Olari Jatkoluokkaregattaa. Regattaan osallistui satakunta kevytvenettä viidessä eri luokassa. Regatta oli samalla Laser Radialien SM-kilpailu. TaPSista regattaan osallistui 8 purjehtijaa, seitsemän Radial- ja yksi Standard-luokkaan

Radialien Suomen mestaruuden voitti olympiapurjehtija ja kolminkertainen maailmanmestari Sari Multala melko selvällä piste-erolla nuoreen HSS:n Joakim Svinhufvudiin, joka sai siis SM-hopeaa. Ännää edustava TST:n Otto Dahlberg sai SM-pronssia. Otto  teki vahvan sarjan, poisheiton jälkeen kaikki lähdöt seitsemän parhaan joukossa ja myös yksi lähtövoitto.

TST:n TaPSin edustajista parhaiten menestyi Eppu Kiiskilä nousten sijalle 10. Sijalla 11 oli Rudolf Salminen, sijalla 16 Roope Rellman, Veikka Viitala sijalla 22 perässään Kivi Siik sijalla 23. Ännän Oskari Mantere päätyi sijalle 29 ja tapsilaiset Onni Hyttinen sijalle 33 ja Julianna Perttala sijalle 36. SM-tittelistä kilpaili luokassa 39 purjehtijaa,

Standard-luokan ranking-kisassa purjehti 13 kilpailijaa. TaPSin Ismo Rellman löytyy sijalta 12.