Johdatus Purjehdukseen

Johdatus purjehdukseen on aikuisille tarkoitettu kölivenepurjehduskurssi. Yhteensä noin 12 tunnin mittaisen kurssin aikana harjoitellaan muun muassa purjeveneen ohjaamista ja hallintaa joka tuulensuuntaan, keskeisimpiä manöövereita sekä purjeiden säätämistä.

Ilmoittaudu!

Teoriaa

Kurssi sisältää noin 3 tunnin käytännönläheisen teoriajakson, joka pidetää TaPS:n seuramajassa Naistenlahdessa osoitteessa Kekkosenkatu 10.

Vesillä

Käytännön harjoittelu suoritetaan pienryhmissä (2-3 kurssilaista/vene) kouluttajien veneillä. Vesikoulutusta on kolmena iltana yhteensä noin 9 tuntia.

Varustukseksi suosittelemme vedenpitävää takkia ja housuja, kumisaappaita sekä lämpökerrastoa. Vettä voi etenkin tuulisemmalla säälllä roiskua, vaikkei sitä taivaalta sataisikaan. Omia pelastusliivejä ei tarvitse hankkia.

Joka aloittelijalle avoin

Johdatus purjehdukseen on suunnattu kaikille purjehdukseen ensikosketuksen haluaville aikuisille. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla seuran jäsen ja mikäli kurssin jälkeen jäseneksi haluaa liittyä, saa liittymismaksusta 90 € alennuksen.  Kurssipaikat jaetaan ensisijaisesti ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien kesken.

Lapsille ja nuorille suunnattuun toimintaan voit tutustua junioritoiminnan sivuilta.

Aikataulu

Kurssi järjestetään iltaisin kesäkuussa. Vesi-illat järjestetään säävarauksella, ja vesi-illan peruuntuessa esim. liian voimakkaan tuulen johdosta järjestetään se uudelleen varapäivänä.

2.6. klo 18:00 Teoriailta
4.6. klo 17:30 Vesi-ilta
6.6. klo 17:30 Vesi-ilta
11.6. klo 17:30 Vesi-ilta
13.6. klo 17:30 Varapäivä

Ilmoittaudu!

Yhteistyössä kanssamme