Aikuisten jollakurssi

Kevytveneillä eli jollilla purjehtiminen on hauska ja monipuolinen vesiurheilulaji lähellä luontoa.

Kurssi on tarkoitettu yli 17 -vuotiaille kaikentasoisille purjehtijoille. Jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista ohjausta joko omalla jollallaan tai seuran Zoom8-jollilla, Laser-, E- tai 380-jollalla.

Ainoat vaatimukset kurssille osallistuvalta ovat vähintään 50m uimataito (mielellään 200m), ja riittävä fyysinen kyvykkyys, jotta itsensä saa tarvittaessa nostettua vedestä ylös. Varustevinkkejä voit katsoa täältä!

Vuonna 2019 kurssi järjestetään 20.–21.7.2019 klo 10–14 Naistenlahden seurapaviljongilla osoitteessa Kekkosenkatu 10. Kurssin hinta on 100 € osallistujaa kohden. Tästä aikatalusta poikkeavaa kurssiajankohtan tai esimerkiksi omassa mökkirannassa järjestettävän kurssin toteuttamismahdollisuuksia voi tiedustella alla olevan verkkokauppatuotteen vieressä olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttämisen jälkeen kurssipäällikkömme on yhteydessä erityiskurssin järjestämisestä.

Kurssille osallistuneet saavat 50 € alennuksen liittymismaksusta liittyessään seuraan kurssin jälkeen. Osallistuminen ei vaadi seuran jäsenyyttä.

Ohjaajina kurssilla toimivat TaPSin kokeneet ohjaajat.

Ilmoittautuminen kurssille 20.–21.7.

Toiveet erityisitä kurssijärjestelyistä