Tampereen Pursiseuralla harrastajat ovat osaavissa käsissä. Kaikki kursseja ja muita harjoituksia pitävät ohjaajamme ovat käyneet ennen ensimmäistä ohjaajavuottaan purjehduksen lajiliiton, Suomen Purjehduksen ja Veneilyn (SPV) järjestämän ohjaajan peruskurssin. Toisena vuonnaan ohjaajat käyvät SPV:n ohjaajan jatkokurssin.

Koulutusten pääteemoja ovat muun muassa harjoitusten turvallisuus, innostavan oppimisilmapiirin luominen sekä uusien asioiden opettamisen perusteet. Ohjaajan jatkokurssilla ohjaajat koulutetaan lisäksi itsenäiseen harjoitusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Jokaisissa harjoituksissa on siis ainakin yksi molemmat kurssit käynyt, vähintään reilun vuoden ohjaajakokemuksella varustettu ohjaaja. Lisätietoa ohjaajakursseita löytyy SPV:n sivuilta. Monesta muusta urheiluseurasta poiketen kaikki ohjaajamme ovat käyneet myös Suomen punaisen ristin ensiapukoulutuksen!

Näiden koulutusten lisäksi on esimerkiksi ohjaajien esimiehenä ja junioritoiminnan pääjehuna toimiva juniorivastaava käynyt SPV:n vastuuohjaajan kurssin ja löytyypä ohjaajien joukosta myös SPV:n ja Hämeen Liikunta ja Urheilun Valmentaja I -koulutuksen käynyt valmentaja-ohjaaja sekä muiden lajien ja harrastusten kautta lisäohjaus- ja -valmennuskokemusta kartuttaneita ohjaajia.

Kivi Siik
Juniorivastaava
4. vuoden ohjaaja
Purjehduskokemusta 7 vuotta,
Aktiivinen kilpailija viidettä vuotta

Veikka Viitala

5. vuoden ohjaaja ja valmentaja
Purjehduskokemusta 12 vuotta
Aktiivinen kilpailija kahdeksatta vuotta

Helmi Inget

2. vuoden ohjaaja
Purjehduskokemusta 8 vuotta
Aktiivinen kilpailija kuudetta vuotta

Aaro Järvinen

3. vuoden ohjaaja
Purjehduskokemusta 6 vuotta
Aktiivinen kilpailija neljättä vuotta

Roope Rellman

3. vuoden ohjaaja
Purjehduskokemusta 8 vuotta
aktiivinen kilpailija kuudetta vuotta

Onni Hyttinen

2. vuoden ohjaaja
Purjehduskokemusta 5 vuotta
Aktiivinen kilpailija kolmatta vuotta