Vartiovuoro alkaa 22:00 ja päättyy 6:00

TaPSin satamaa vartioidaan purjehduskauden ajan. Vartijoina toimivat venepaikkojen haltijat. Vartiointialue on seuran satama-alue. Vartiovuorossa on kerrallaan yksi seuran venepaikan haltija. Tarkemmat tiedot vartiovuuoron suorittamisesta ovat nähtävissä vartiokaapissa Hai-klubilla ja vartiovuorolista on julkaistu ainoastaan seuran jäsenille näkyvällä sivulla Vartiovuorolistat (jos kirjautuminen sähköpostiosoitteellasi ei onnistu, toimita tietosi seuralle sivun Jäsenille lomakkeella)

Vartiovuoro alkaa kello 22.00 ja päättyy klo 6.00. Vartiovuorojen määräämisestä vastaa satamakapteeni, ja vartiovuorot ovat nähtävissä vartiokaapissa. Mikäli oman vartiovuoron ajankohta ei sovi, on vuoron vaihdosta sovittava toisen seuralaisen ja satamakapteenin kanssa. Muutos on merkittävä vartiointipäiväkirjaan. Vartiolistaa päivitetään kesän myötä.

Venepaikka seuran satamassa edellyttää vartiovuoron hoitamista. Vartiointivuoron laiminlyöminen johtaa seuraamuksiin. Vartija täyttää vartiokaapissa olevan päiväkirjan, johon merkitään vartiointiaikana sattuneet merkittävät tapahtumat. Vartijalla ei ole järjestysmiehen valtuuksia. Järjestyshäiriötilanteissa on virkavalta kutsuttava avuksi.

Iltaisin voi terassilta nähdä näyttävän auringonlaskun Näsijärven yllä.