Tampereen Pursiseura on siirtymässä vaiheittain kokonaan sähköiseen tiedottamiseen sen nopeuden ja kustannustehokkuuden vuoksi.

Seuran jäsenrekisteriä ylläpidetään Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n Suuli-jäsenrekisterissä, jonne seuran jäsenet pääsevät kirjautumaan osoitteessa: https://suuli.spv.fi/Tarkista tietosi Suulissa, koska sähköiset, ainoastaan seuralaisille tarkoitetut tiedotteet lähetetään Suulissa ylläpidettyyn sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et muista Suuli ID:täsi tai et onnistu uusimaan salasanaasi puuttuvan sähköpostiosoitteen vuoksi, toimita tietosi seuralle alla olevalla lomakkeella ja kirjautumisohjeet toimitetaan sinulle myöhemmin.

Lisätietoja Suuli-jäsenrekisteristä: https://spv.fi/teema/suuli-jasenrekisteri/

Lisäksi seura on ottanut tiedottamiseen avuksi uutiskirjeet, joilla voidaan tiedottaa jäsenille ja muille uutiskirjeen tilaajille nopeasti ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeet on luettavissa seuran kotisivulla osoitteessa: https://www.taps.fi/ajankohtaista/ ja voit tilata ne myös sähköpostiisi osoitteessa: https://www.taps.fi/pursiseura/uutiskirje/

Ne jäsenet, joilla ei ole mahdollisuutta tai valmiuksia käyttää säännöllisesti sähköpostia tai Internettiä, saavat tärkeimmät tiedotteet edelleen paperisena. Heidän on kuitenkin itse toimitettava tieto paperisen tiedotteen tarpeesta kirjallisesti hallitukselle.