Kesämäki

Kesämäki2018-01-12T04:46:37+01:00

Ruoveden Kesämäki
N61°57.734′ E24°02.35′

Kesämäki sijaitsee Näsijärven karttasarjalla lehdellä numero 509 Miestamonsalmen yläpuolella. Rantautuminen onnistuu joko saunalaiturin oikealle puolelle laituriin – keula rantaan ja ankkuri perään – tai menneiden kesien malliin Selviikin laivalaituriin.

Kesämäki on suosittu huilauspaikka. Mikäli vene jätetään sesongin aikana – juhannuksesta heinäkuun loppuun – yhtä yötä pitemmäksi aikaa miehittämättömänä Kesämäkeen, on laituritila jätettävä matkaajien käyttöön ja vene siirrettävä saareen tai rannan uuteen hevospuomiin parkkipaikan kohdalle. Koukku pohjaan ja keula puomiin kiinni.

 

Siirtokuljetukseen voi käyttää rannalla olevaa venettä. Jos vene on lukossa, avain löytyy saunalta. Parkkimaininta on hyvä merkitä tukikohdan päivä- kirjaan ja laittaa vielä perään kännykän numero mahdollista informointia varten. Jos vene jätetään laivalaituriin on syytä olla paikalla Tarjanteen kulkuaikoina, sillä se saattaa poiketa laituriin, vaikka sen aikataulussa ei Selviikkiä mainitakaan.

Kesämäki on reippaan (noin 3 km) kävelymatkan päässä Ruovedestä ja sen erilaisista palveluista.Saunaan käy seuran avain.

Kesämäen isäntänä toimii
Janne Seppälä
040 766 9380